Nominalizează

Centrul de voluntariat al anului

1. Informații despre organizația nominalizatoare

2. Descrierea cantitativă a activității centrului de voluntariat în 2016

3. Descrierea calitativă a activității centrului de voluntariat în 2016

Vă rugăm descrieți cât mai specific și măsurabil activitatea centrului de voluntariat în 2016, precum și impactul acesteia.

Vă rugăm să descrieți pe scurt fiecare proiect/program de voluntariat, concentrând informația pe apecte legate de cum au fost implicați voluntarii, care a fost rolul și intervenția lor, cum au fost repartizați pe activități și numărul voluntarilor per fiecare activitate

Vă rugăm detaliați modalitatea de gestionare, informare, evaluare și recomandare a voluntarilor.

Vă rugăm detaliați modalitatea de colaborare cu organizațiile sau instituțiile partenere.4. Activitatea de promovare, consutanţă şi recunoaştere a voluntariatului derulată în 2016

Vă rugăm descrieți cât mai specific activitățile de promovare a voluntariatului derulate de centrul de voluntariat.

Vă rugăm descrieți cât mai specific activitățile de recunoaștere a meritelor voluntariatului derulate de centrul de voluntariat.

5. Testimonial

Vă rugăm ca acest câmp să îl completați folosind diacritice. Vă rugăm să vă încadrați în maximum 2000 de caractere (cu spații)

Vă rugăm ca acest câmp să îl completați folosind diacritice. Vă rugăm să vă încadrați în maxim 1200 de caractere (cu spații).

6. Imagini

Vă rugăm să ataşaţi trei fotografii relevante din activităţile centrului de voluntariat nominalizat, în format .jpg, cu dimensiunea minimă de 216 x 216px. Fotografiile ataşate fac parte integrantă din nominalizare şi, în absenţa lor, nominalizarea va fi considerată incompletă şi nu va fi luată în considerare.

7. Alte observații sau specificații de care doriți ca juriul sa țină cont

Opțional

Nu ai completat toate câmpurile obligatorii aplicării. Te rugăm să verifici ce informații lipsesc.

Aplicatia a fost trimisa!