Finalişti

Mirela Ciovică

Mirela este pentru Seeding Knowledge Foundation un voluntar cu care echipa se mândrește, pentru că este o persoana care ințelege educația și necesitatea ei în viața beneficiarilor. A oferit copiilor acces la sesiuni de limba engleză structurate pe o programă, cu modalități dinamice. Mirela Ciovica este Senior Consultant la Knight Frank Romania și de la începutul verii, saptamânal, în pauza de prânz, cu o programă în geantă, smily faces stickers și un centralizator de lucru la fiecare sedință, se prezintă la întâlnirea cu beneficiari SKF. A început cu un program pilot în această vară la Fundația Seeding Knowledge și rezultatele nu întârzie să apară: trei copii au fost admiși la o școală privată și au avut capacitatea să facă față cu brio unei programe școlare în limba engleză.

Numărul de ore de voluntariat realizate în 2016: 30

„Cursul Mirelei mi-a plăcut mult. Și m-a ajutat foarte mult. Fără ajutorul ei n-aș fi știut engleza pe care o știu.” (A., beneficiar, 11 ani)
„Mirela este înțelegătoare cu noi și ne ajută când nu știm ceva. Este simpatică, explicită și haioasă, noi râdem și ne distram în timp ce învățăm. Este o plăcere să înveți cu ea. Orele ei sunt amuzante, distractive și nu sunt plictisitoare. Mirela are cel mai frumos accent în limba engleză” (H., beneficiar, 12 ani)

147 voturi