Finalişti

EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic prezintă anual concerte de excepție cu peste 300 de artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. Proiectul a oferit tinerilor ocazia să descopere ce se află în spatele organizării unui eveniment muzical de asemenea anvergură, participând activ ca voluntari. Rolul de formatori pe care și l-a asumat organizația nu se rezumă doar la muzica – ci a arătat tinerilor că energia ce rezidă în ei poate fi creativă și le poate da șansa unor experiențe unice. Prin acest proiect, au fost promovate valori precum: calitate, profesionalism, dar și nevoia pentru inedit și depășirea convențiilor cotidiene. Dincolo de orice concert, aplauze și bisuri, în spate s-a aflat efortul unei echipe, o atmosferă electrizantă și un minunat sentiment împărtășit că totul se face în numele unei idei. În cei peste 20 de ani de festival au fost implicați 600 de voluntari.

Numărul de voluntari implicați în cadrul proiectului: 20
Numărul de ore de voluntariat desfășurate în cadrul proiectului: 1600

Testimonial
EN "We are incredibly humbled to have shared the stage with so many amazing musicians; each group's dedication to their craft was truly inspiring. The most meaningful aspect of this competition, however, was connecting with so many genuinely kind and beautiful people from all parts of the world. Thank you to the festival and jury for this honor.” (Levi Saelua, leader of Triism band - Grand Prize Winner of the 2016 edition)

RO „Suntem incredibil de recunoscători ca am împărțit scena cu atât de mulți muzicieni extraordinari; dedicarea fiecărui grup pentru munca și lucrările prezentate au fost cu adevărat inspiraționale. Aspectul cel mai semnificativ al acestei competiții a fost conectarea cu atât de mulți oameni cu adevărat buni și frumoși din toate părțile lumii. Vă mulțumesc pentru festival si juriului pentru aceasta onoare.” (Levi Saelua, leader of Triism band - Grand Prize Winner of the 2016 edition)

37 voturi