Finalişti

Edulier - Înapoi la Școală

Edulier - Înapoi la Scoală 2016 a însemnat 623 de copii din familii defavorizate din mediul rural care au primit rechizite și ghiozdane noi, 100 de familii implicate, 10 companii, peste 20 de voluntari, 0( zero) lei cheltuiți din bugetul organizației, copii si familii din 3 județe ( Ilfov, Giurgiu, Teleorman) au fost sprijinite. Campania s-a derulat pe bază de voluntariat, pe parcursul a 3 luni și a angrenat peste 20 de voluntari, ce au parcurs peste 10.000 de km, au cumpărat, echipat, încărcat și descărcat cele 623 de ghiozdane, participând la 3 sesiuni de cumpărături și 8 zile de echipare, ca si la cele 4 evenimente de donație și educație distractivă. Mai mulți voluntari au fost fundraiseri, și-au donat ziua de naștere sau au convins prietenii să se implice.S-au atras 26.073 lei, donații în natura de peste 10.000 lei.

Numărul de voluntari implicați în cadrul proiectului: 23
Numărul de ore de voluntariat desfășurate în cadrul proiectului: 12420

Testimonial:
„Dragii mei, iată că visele noastre, ca de fiecare dată prind viață, mulțumim Edulier, muțumim doamna Cristiana Ionescu și domnului Cristi Coțovanu pentru momentele frumoase, pentru sutele de zâmbete oferite copiilor!!!” (Petruța Amieroaie, preoteasa de la Daia, Giurgiu)

„Ați realizat un gest minunat si o mare bucurie pentru copii. Felicitări!” (Valentina, o mămică beneficiară din Corbeanca)

„Felicitări pentru toate eforturile depuse, pentru nopțile nedormite felicitări Cristiana Ionescu și dl.Cristi felicitări EDULIER și felicitări voluntarilor. Dumnezeu să vă ajute pe mai departe” (Daniela, o mămică beneficiară)

99 voturi