Finalişti

Cristian Dușmănescu

Cristi este Voluntarul anului în Seeding Knowledge Foundation în primul rând pentru că este o persoană care vrea să dea mai departe ce știe/a aflat/ a citit și încearcă să o facă prin empatie, organizat, structurat și cu bibliografie. A fost una dintre persoanele care a pus bazele Fundației Seeding Knowledge și a contribuit cu toate cunoștințele pe care le are pentru dezvoltarea componentei de marketing a fundației - site, brandbook, logo etc. Cu toate că vine din zona corporate - lucrează ca director de Marketing în cadrul companiei APS Romania, vine cu mare bucurie la întâlnirea cu „puștii SKF”, vine cu propuneri utile pentru organizație, răspunde punctual solicitărilor sau oferă sfaturi cu privire la acțiuni pe care fundația le poate organiza. A venit cu propunerea de a realiza un atelier Future trends, la care beneficiarii SKF au acces în mod structurat și organizat, dar și centrat pe cunoștințele lor la școală sau în alt mediu. El îi provoacă în timpul sesiunilor, iar pentru documentări aprofundate le stă la dispoziție telefonic sau pe e-mail.

Numărul de ore de voluntariat realizate in 2016: 30

Testimonial
„Cristi este înțelegător și explicit. Dacă vrei să afli cunoștințe despre noi tehnologii îl întrebi pe el. Orele lui sunt foarte educative și distractive. El este foarte bun, isteț, blând cu noi. El mă ajută să descopăr lucruri noi despre viitor.” (H., beneficiar, 13 ani)
„Domnul Cristi Dușmănescu este un profesor care pare deschis la orice întrebare pe care i-o punem. Noi suntem încântați de lucrurile interesante explicate de dânsul în cadrul cursurilor „ce se va întâmpla în viitor”. Dumnealui este bucuros că poate lucra cu copii ca noi, iar noi suntem de asemenea încântați. (R., beneficiar, 12 ani)

122 voturi