Finalişti

#cei1024

#cei1024 este o campanie lansată de echipa Zitec, dupa ce, în ultimii 2 ani, membrii echipei au donat 70.65 l de sânge în 6 sesiuni de donare organizate la birou, cu ajutorul echipei mobile de la Centrul de Transfuzie București. Campania a plecat de la ideea că, dacă fiecare companie din București ar accepta o astfel de provocare, s-ar putea asigura necesarul de sânge din spitalele din capitală în mod constant, cu eforturi minime și beneficii pentru donatori. Până in prezent, campania a reunit aproape 500 de donatori din companiile din București, care au donat aproximativ 300l de sânge și au salvat 1500 de vieți. #cei1024 își propune să fie o campanie permanentă, care să ajute la acoperirea nevoii de sânge din spitalele din București și din țară, prin organizarea de sesiuni de donare de sânge la sediile companiilor, astfel încât donarea să fie la îndemâna celor interesați, dar care nu au disponibilitate să meargă la Centru.

Număr voluntari implicați în cadrul proiectului: 6
Număr ore desfășurate în cadrul proiectului: 150

Testimonial
„În primul rând, felicitări din tot sufletul pentru campanie! Am descoperit-o la premiile Webstock și mi-a plăcut foarte mult ideea!” (Izabela Pănescu, producător Digi24)
„Locuiesc în Curtea de Argeș. Sunt donator de ceva timp, dar din păcate, aici, în Curtea de Argeș, nu există centru de transfuzii nici măcar în Spitalul Municipal. Susțin această campanie și mi-aș dori să realizăm o ediție și în orașul de unde provin.” (Roxana Popa, voluntar)

94 voturi