Vot online

Vot online

  • Se poate vota o singură dată per secțiune - domeniu (în cazul Categoriilor Voluntarul anului și Proiectul de voluntariat al anului) și o singură dată per categorie (în cazul Categoriilor Coordonatorul de Voluntari al anului și Echipa de voluntari a anului).  Ex. 1 singur vot pentru 1 Voluntar la Categoria Voluntarul anului în domeniul Tineret sau 1 singur vot pentru 1 Proiect la Categoria Proiectul de voluntariat în domeniul Sănătate etc.
  • Pentru a putea distribui (share) pagina unui finalist pe facebook sau twitter se apasă butonul share din pagina finalistului dorit și apoi se alege rețeaua socială dorită (astfel în post va apărea poza finalistului și numele acestuia).
  • Recomandare: Până pe data de 12 decembrie finaliștii pot fi promovați pentru a intra în cursa pentru unul dintre cele 4 Premii ale Publicului.

 

Istoric

Istoric și organizatori

Gala Națională a Voluntarilor este singura competiție națională pentru mișcarea de voluntariat din România și unicul eveniment de recunoaștere a meritelor VOLUNTARIATULUI la nivel național. Începând cu anul 2011, această competiție își propune să ofere o binemeritată recunoaștere publică oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitatea din care fac parte.


Categorii și secțiuni

Categorii și secțiuni

Competiția oferă posibilitatea de a nominaliza oameni, proiecte și povești de voluntariat, prin intermediul a 4 categorii și 21 de secțiuni:

I. Categoria Voluntarul anului

Voluntarul senior

Voluntarul anului în domeniul artă și cultură

Voluntarul anului în domeniul social

Voluntarul anului în domeniul protecţia mediului şi animalelor

Voluntarul anului în domeniul sport și recreere

Voluntarul anului în domeniul educație

Voluntarul anului în domeniul sănătate

Voluntarul anului în domeniul activism civic și drepturile omului

Voluntarul anului în domeniul tineret

Voluntarul anului din domeniul corporativ

 

II. Categoria Proiectul de voluntariat al anului

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul artă și cultură

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul social

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul protecţia mediului şi animalelor

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sport și recreere

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul educație

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sănătate

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul activism civic și drepturile omului

Proiectul de voluntariat al anului în domeniul tineret

Proiectul de voluntariat al anului din domeniul corporativ


III. Categoria Coordonatorul de voluntari al anului

În cadrul acestei categorii nu există secțiuni.


IV. Categoria Echipa de voluntari a anului

În cadrul acestei categorii nu există secțiuni.

Calendarul Competiției

Calendarul Competiției

  • 23 octombrie 2018: Lansarea apelului pentru nominalizări
  • 15 noiembrie 2018: Ultima zi a nominalizărilor
  • 21 noiembrie - 3 decembrie 2018: Preselecții
  • 3 decembrie – 12 decembrie 2018: Jurizare
  • 3 decembrie 2018: Publicarea Finaliștilor pe website-ul Galei
  • 3 decembrie – 12 decembrie 2018: Votul Publicului
  • 20 decembrie 2018:  Gala Națională a Voluntarilor 2018

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2018

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2018


1.    Competiția Gala Națională a Voluntarilor este organizată de Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România. 

2.    Nominalizările pot fi realizate de organizații neguvernamentale sau instituții publice.

3.    Conform Legii Voluntariatului 78/2014, activitățile de voluntariat sunt neremunerate, bazate pe consimțământul liber exprimat și realizate în beneficiul comunității. Organizatorii activităților de voluntariat sunt persoane juridice de drept public sau privat, fără scop patrimonial.

4.    Pentru secțiunile Voluntarul Anului în domeniul Corporativ și Proiectul de Voluntariat al Anului în domeniul Corporativ nominalizările se pot face doar de către ONG-uri și instituții publice în cadrul cărora s-au desfășurat activitățile de voluntariat corporativ. Aceste nominalizări trebuie să facă referire la angajați implicați ca voluntari în activități derulate de organizații neguvernamentale sau instituții publice, sau proiecte de voluntariat organizate cu sprijinul companiei și derulate de organizații neguvernamentale sau instituții publice. 

5.    Lansarea apelului pentru nominalizări se face public prin intermediul partenerilor, a canalelor media și prin intermediul website-ului www.galavoluntarilor.ro.

6.    Nominalizările se realizează exclusiv online pe www.galavoluntarilor.ro la secțiunea Nominalizează până inclusiv la data de 13 noiembrie 2018, ora 23:59.

7.    Voluntarii nominalizați în cadrul competiției trebuie să aibă vârsta minimă de 15 ani. Această limită de vârstă este stabilită prin corelarea cu reglementările din Codul Muncii, care stipulează că la vârsta de 15 ani o persoana fizică poate încheia un „contract de muncă, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.” (Codul Muncii, Articolul 13)

8.   Pentru o mai bună înţelegere a activităţii voluntarilor, a proiectelor, a coordonatorilor de voluntari şi a echipelor de voluntari, nominalizaţii sunt rugaţi să înregistreze în platformă un material video de 100 de secunde (tema Galei din acest an este #Centenar #De100DeAniImpreuna) prin care să prezinte activitatea din 2018. Filmuleţul poate fi creat cu persoana-persoanele nominalizate, şi/sau cu beneficiarii implicaţi, şi/sau cu partenerii implicaţi, şi/sau cu voluntarii implicaţi.

Materialul video vă va reprezenta cel mai bine în competiția de anul acesta, fiind parte integrantă din formularul de nominalizare. În absența lui, nominalizarea va fi considerată incompletă și nu va fi luată în considerare. Materialul video trebuie să aibă maxim 100 de secunde (1 min și 40 de secunde, este permisă depășirea doar cu câteva secunde peste această limită), poate fi realizat cu orice tip de telefon mobil care dispunde de cameră foto și care poate să filmeze full HD (care nu este HDR!). Filmarea se va face pe format Landscape (cu telefonul pozitionat pe orizontal, nu în picioare!), materialul va fi salvat în fomat .mp4 și poate fi one shot (filmare dintr-un singur cadru) sau montaj foto-video realizat cu orice aplicație mobile/online/de computer pe care o aveți disponibilă. Video-ul se încarcă automat în canalul youtube al Federaţiei VOLUM și este public. Asiguraţi-vă că toate persoanele care apar în materialul video şi-au dat acordul scris pentru a fi filmate.

Gândeşte-te la o prezentare creativă! Cum ţi-ar plăcea să fii văzut pentru impactul tau sau al proiectului tau? Cu ce te mândreşti cel mai mult?

9.    În cadrul categoriei Echipa de voluntari a anului se vor înscrie echipe de voluntari alcătuite din minimum 5 voluntari.

10. Numărul maxim de ore de voluntariat efectuate de un voluntarnominalizat la categoria Voluntarul anului și un voluntar parte din echipa nominalizată la categoria Echipa de voluntariat a anului este de maxim 1800 de ore.*

11. Biroul executiv al Federației VOLUM, organizațiile membre VOLUM sau membrii Consiliului Director VOLUM nu sunt implicați în procesele de preselecție, jurizare sau analiză a aplicațiilor înscrise în competiție.

12. Etapa de Preselecții se va desfășura astfel:

    --> Pentru categoriile Voluntarul anului și Coordonatorul de Voluntari al anului preselecția va cuprinde analiza     formularelor de candidatură de către evaluatori externi Federației VOLUM cu expertiză pe domeniul evaluat și în     voluntariat. În urma acestei etape vor fi aleși nominalizații care trec în următoarea etapă, aleși în funcție de     calitatea nominalizărilor și respectarea criteriilor de evaluare (care pot fi consultate AICI).

--> Pentru categoriile Proiectul de Voluntariat al anului și Echipa de voluntari a anului preselecția va cuprinde analiza formularelor de candidatură de către evaluatori externi Federației VOLUM cu expertiză pe domeniul evaluat și în voluntariat. În urma acestei etape vor fi selectate nominalizările finaliste pentru fiecare secțiune și categorie, în funcție de calitatea nominalizărilor și respectarea criteriilor de evaluare (care pot fi consultate AICI). În procesul de evaluare a preselecțiilor preselectorii pot solicita documente și/sau informații suplimentare coordonatorului de proiect. Lista documentelor justificative la care se poate face referire poate fi consultată AICI. Dintre aplicațiile finaliste selectate (per secțiune și categorie), juriul fiecărei secțiuni și categorii va alege câștigătorii. 

  1. Nominalizările preselectate sunt înaintate juriului spre deliberare.
  2. Preselecțiile și jurizarea vor fi realizate de terțe părți care vor fi publicate pe www.galavoluntarilor.ro în timpul desfășurării competiției.
  3. Juriul deliberează și alege câștigătorii pentru fiecare categorie și secțiune de competiție.
  4. În perioada 3 decembrie – 12 decembrie 2018, pe website-ul competiției - www.galavoluntarilor.ro - are loc votul online al competiției Gala Națională a Voluntarilor. Pentru fiecare categorie (Voluntarul anului, Proiectul de Voluntariat al anului, Coordonatorul de Voluntari al anului și Echipa de voluntari a anului) se va acorda Premiul Publicului pentru cel mai votat din categorie. Finaliștii vor fi publicați într-o secțiune special dedicată lor și votului publicului. Votul publicului nu va fi luat în considerare la nota finală. Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la Gala din 20 decembrie 2018.
  5. Votul are loc în cadrul meniului Finaliști din portalul www.galavoluntarilor.ro. O persoană poate acorda voturi fiecărei secțiuni din competiție, alegând astfel nominalizarea favorită. Votul se face o singură dată per secțiune (în cazul Categoriilor Voluntarul anului și Proiectul de voluntariat al anului) și o singură dată per categorie (în cazul Categoriilor Coordonatorul de Voluntari al anului și Echipa de voluntari a anului). Votul se realizează prin furnizarea adresei de e-mail, pentru a evita fraudarea voturilor online. În cazul în care sunt sesizate tentative de fraudă, organizatorul competiției își rezervă dreptul de a descalifica finalistul în cauză din cursa pentru „Premiul Publicului”. Mai multe detalii despre procedura de vot pot fi vizualizate mai jos.
  6. Organizatorii și juriul își rezervă dreptul de a nu accepta contestații. Deciziile organizatorilor privind rezultatele etapelor de preselecție și jurizare sunt finale și irevocabile.
  7. Rezultatele etapelor de preselecție și jurizare vor fi făcute publice pe www.galavoluntarilor.ro. În secțiunea finaliști și câștigători vor fi publicate: numele finalistului, organizația/instituția nominalizatoare și prezentarea aplicației.
  8. Fiecare organizație are dreptul să înscrie un număr nelimitat de nominalizări pentru toate categoriile și secțiunile din cadrul  competiției.
  9. Atât nominalizatul, cât și nominalizatorul își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor furnizate.
  10. După finalizarea competiției, la cererea finaliștilor, organizatorii pot pune la dispoziția acestora fișele de preselecție și de jurizare realizate de juriu și/sau preselectori în etapele de preselecție și de jurizare.
  11. Organizatorii competiției își rezervă dreptul de a acorda premii extra care nu derivă din procesele de preselecție și de jurizare ale competiției.

* Limita superioară de 1800 de ore de voluntariat a fost introdusă în regulamentul competiției în urma observațiilor primite de-a lungul timpului în urma proceselor de evaluare a aplicațiilor, din partea Preselectorilor și a Juriului. Numărul acesta a rezultat conform unui calcul, luând în considerare sărbătorile legale, un număr orientativ de 6 ore de voluntariat efectuate pe zi și un număr maxim de 300 de zile de voluntariat pe an. Numărul de ore de voluntariat menționat în formular va trebui să fie însoțit de documente justificative, puse la dispoziție de organizație în cazul în care acestea sunt solicitate de membrii echipei de preselectori și/sau membrii juriului. Lista documentelor necesare pot fi vizualizată AICI.

Procedura de VOT online

Se poate vota o singură dată per secțiune - domeniu (în cazul Categoriilor Voluntarul anului și Proiectul de voluntariat al anului) și o singură dată per categorie (în cazul Categoriilor Coordonatorul de Voluntari al anului și Echipa de voluntari a anului).  Ex. 1 singur vot pentru 1 Voluntar la Categoria Voluntarul anului în domeniul Tineret sau 1 singur vot pentru 1 Proiect la Categoria Proiectul de voluntariat în domeniul Sănătate etc. Pentru a putea distribui (share) pagina unui finalist pe facebook sau twitter se apasă butonul share din pagina finalistului dorit și apoi se alege rețeaua socială dorită (astfel în post va apărea poza finalistului și numele acestuia).


Recomandare: Până pe data de 12 decembrie  finaliștii pot fi promovați pentru a intra în cursa pentru unul dintre cele 4 Premii ale Publicului. 

Categoria „Voluntarul anului”

Categoria „Voluntarul Anului”

Categoria “Voluntarul anului”

 

Criterii generale de evaluare: 

  • Nominalizarea voluntarilor este făcută de organizația pentru care aceștia au fost voluntari
  • Nominalizarea se referă la activitatea de voluntariat desfășurată  în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018
  • Relevanța domeniului ales, în corelare cu activitățile în care s-a implicat voluntarul
  • Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
  • Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale voluntarului nominalizat.
  • Vârsta voluntarului nominalizat trebuie să fie peste 15 ani (conform legii voluntariatului 78/2014)

 

 

Criterii specifice de evaluare: 

  • Numărul de ore de voluntariat nu trebuie să fie mai mare de 1800 conform regulamentului de aplicare regăsit AICI (acestea vor fi validate de documentele justificative dacă ele sunt solicitate de către preselector/juriu prin coordonatorul competiției)
  • Descrierea activității de voluntariat (ce a făcut efectiv voluntarul)
  • Rezultatele activității de voluntariat (rezultate clare, unde este posibil cuantificabile)
  • Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea sa)

 

Categoria „Proiectul de voluntariat al anului”

Categoria „Proiectul de voluntariat al anului”

Criterii generale de evaluare:

    Nominalizarea proiectelor este făcută de organizația care le-a implementat

    Nominalizarea se referă la proiecte de voluntariat desfășurate în perioada septembrie 2017     – septembrie 2018; proiectele pot fi încheiate sau în derulare, cu condiția ca acestea să fie     suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete

   Relevanța domeniului ales, în corelare cu activitățile proiectului, cele în care s-au implicat     voluntarii

    Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită

   Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale      coordonatorului proiectului nominalizat

 

 

Criterii specifice de evaluare: 

Informații despre proiect (titlul, scop, obiective, parteneri)

Numărul de voluntari implicați în proiect si rolul-impactul acestora în proiect

Numărul de ore de voluntariat efectuate în cadrul proiectului

Rezultatele proiectului raportat la bugetul acestuia (rezultate clare, unde este posibil

cuantificabile)

Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul

anului într-un clip creativ şi relevant pentru proiect)

 

Listă documente justificative

Listă documente justificative

Organizatorii competiției

Organizatorii competiției

Gala Națională a Voluntarilor este organizată de către Federația VOLUM, încă din primul an de activitate. VOLUM este federația organizațiilor care sprijină mișcarea de voluntariat din România, având rol de asociație umbrelă în domeniul voluntariatului, cu reprezentare la nivel național. Înființată în 2010, VOLUM reunește în prezent un număr de peste 85 de organizații membre, care gestionează aproximativ 22.500 de voluntari.

Misiunea Federației VOLUM este facilitarea dialogului și acțiunii comune a tuturor factorilor interesați de mișcarea de voluntariat în vederea dezvoltării sustenabile a voluntariatului în România.

Viziunea Federației VOLUM este o societate românească în care voluntariatul este o mișcare acceptată, susținută și recunoscută pentru contribuția sa la coeziunea, incluziunea și solidaritatea socială și la respectul pentru oameni și mediu, pe baza asumării la nivel individual și instituțional a responsabilității sociale manifestate prin voluntariat.

VOLUM este organizația care a contribuit, prin eforturile depuse alături de membri și parteneri, la schimbarea Legii Voluntariatului. De asemenea, de-a lungul timpului, federația a inițiat și dezvoltat numeroase instrumente și demersuri care să vină în ajutorul creșterii mișcării de voluntariat din România. Vă invităm pe website-ul VOLUM pentru mai multe informații.

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2018

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2017

Vrei să afli realizările din anii trecuți?

Ediții Precedente

Criterii de preselecție și jurizare

Criterii de preselecție și jurizare

CATEGORIA “Voluntarul anului” 
Criterii generale de evaluare:
- Nominalizarea voluntarilor este făcută de organizația pentru care aceștia au fost voluntari
- Nominalizarea se referă la activitatea de voluntariat desfășurată  în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018
- Relevanța domeniului ales, în corelare cu activitățile în care s-a implicat voluntarul
- Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
- Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale voluntarului nominalizat.
- Vârsta voluntarului nominalizat trebuie să fie peste 15 ani (conform legii voluntariatului 78/2014)

Criterii specifice de evaluare:
- Numărul de ore de voluntariat nu trebuie să fie mai mare de 1800 conform regulamentului de aplicare regăsit AICI (acestea vor fi validate de documentele justificative dacă ele sunt solicitate de către preselector/juriu prin coordonatorul competiției)
- Descrierea activității de voluntariat (ce a făcut efectiv voluntarul)
- Rezultatele activității de voluntariat (rezultate clare, unde este posibil cuantificabile)
- Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea sa)

 
CATEGORIA „Proiectul de voluntariat al anului” 
Criterii generale de evaluare:
- Nominalizarea proiectelor este făcută de organizația care le-a implementat
- Nominalizarea se referă la proiecte de voluntariat desfășurate în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018; proiectele pot fi încheiate sau în derulare, cu condiția ca acestea să fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete
- Relevanța domeniului ales, în corelare cu activitățile proiectului, cele în care s-au implicat voluntarii
- Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
- Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale coordonatorului proiectului nominalizat

 Criterii specifice de evaluare:
- Informații despre proiect (titlul, scop, obiective, parteneri)
- Numărul de voluntari implicați în proiect si rolul-impactul acestora în proiect
- Numărul de ore de voluntariat efectuate în cadrul proiectului
- Rezultatele proiectului raportat la bugetul acestuia (rezultate clare, unde este posibil cuantificabile)
- Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru proiect)
 
 
 
CATEGORIA „Coordonatorul de voluntari al anului”
Criterii generale de evaluare:
- Nominalizarea coordonatorilor de voluntari este făcută de organizația/instituția în cadrul căreia aceștia își desfășoară activitatea ca angajați sau voluntari
- Nominalizarea se referă la activitatea de coordonare de voluntari desfășurată în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018 (a nu se confunda cu coordonarea unui program care implică voluntari)
- Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
- Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale coordonatorului de voluntari nominalizat.

Criterii specifice de evaluare:
- Numărul de voluntari coordonați
- Numărul de ore de voluntariat
- Activitatea de coordonare de voluntari în 2018 (descrierea procesului de management al voluntarilor, instrumente folosite, rezultate obținute, probleme întâmpinate și soluții adoptate, provocări, lecții învățate etc.)
- Activitatea de coordonare de voluntari în experienţa anterioară anului 2018
- Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea sa)


CATEGORIA „Echipa de voluntari a anului" 
Criterii generale de evaluare:
- Nominalizarea echipelor de voluntari este făcută de organizația în cadrul căreia aceasta se implică
- Nominalizarea se referă la activitatea echipei de voluntari desfășurată în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018
- Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
- Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare
- Vârsta voluntarilor din echipa de voluntari nominalizată trebuie să fie peste 15 ani (conform legii voluntariatului 78/2014)
 
Criterii specifice de evaluare:
- Descrierea activității de voluntariat (ce a făcut efectiv echipa de voluntari)
- Schimbarea produsă în urma activității de voluntariat (rezultate clare, unde este posibil - cuantificabile)
- Numărul de ore de voluntariat nu trebuie să fie mai mare de 1800/per voluntar/per an conform regulamentului de aplicare regăsit AICI (acestea vor fi validate de documentele justificative dacă ele sunt solicitate de către preselector/juriu prin coordonatorul competiției)
- Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea echipei)
 
 
 
 

Categoria „Coordonatorul de voluntari al anului”

Categoria „Coordonatorul de voluntari al anului”

Categoria „Coordonatorul de voluntari al anului”


Criterii generale de evaluare: 

  • Nominalizarea coordonatorilor de voluntari este făcută de organizația/instituția în cadrul căreia aceștia își desfășoară activitatea ca angajați sau voluntari
  • Nominalizarea se referă la activitatea de coordonare de voluntari desfășurată în perioada septembrie 2017 – septembrie 2018 (a nu se confunda cu coordonarea unui program care implică voluntari)
  • Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită
  • Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare și ale coordonatorului de voluntari nominalizat.

 

Criterii specifice de evaluare: 

  • Numărul de voluntari coordonați

  • Numărul de ore de voluntariat
  • Activitatea de coordonare de voluntari în 2018 (descrierea procesului de management al voluntarilor, instrumente folosite, rezultate obținute, probleme întâmpinate și soluții adoptate, provocări, lecții învățate etc.)
  • Activitatea de coordonare de voluntari în experienţa anterioară anului 2018
  • Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea sa)

Categoria „Echipa de voluntari a anului”

Categoria „Echipa de voluntari a anului”

 

Categoria „Echipa de voluntari a anului”

 

 

Criterii generale de evaluare:

         Nominalizarea echipelor de voluntari este făcută de organizația în cadrul căreia aceasta            se implică

        Nominalizarea se referă la activitatea echipei de voluntari desfășurată în perioada septembrie            2017 – septembrie 2018

           Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită

  • Nominalizarea cuprinde datele complete de contact ale organizației nominalizatoare
  • Vârsta voluntarilor din echipa de voluntari nominalizată trebuie să fie peste 15 ani (conform legii voluntariatului 78/2014)

 

Criterii specifice de evaluare: 

  • Descrierea activității de voluntariat (ce a făcut efectiv echipa de voluntari)
  • Schimbarea produsă în urma activității de voluntariat (rezultate clare, unde este posibil - cuantificabile)
  • Numărul de ore de voluntariat nu trebuie să fie mai mare de 1800/per voluntar/per an conform regulamentului de aplicare regăsit AICI (acestea vor fi validate de documentele justificative dacă ele sunt solicitate de către preselector/juriu prin coordonatorul competiției)
  • Calitatea materialului video înscris (capacitatea de a sumariza activitatea din decursul anului într-un clip creativ şi relevant pentru activitatea echipei)

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2018

Regulament Gala Națională a Voluntarilor 2017

Raport #GNV2016

Raport #GNV2016

#câștigători #GNV2017

#GNV2017 #interviu

Monica CALOTĂ, Director ANPCDEFP

#interviu #GNV2017

Alina CRISTEA – Manager Dezvoltare Durabilă, Holcim România

#GNV2017

Federația VOLUM alături de partenerii săi organizează în seara de 19 decembrie Gala Națională a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment de recunoaștere a meritelor voluntariatului la nivel național.

#interviu #GNV2017

Alexandra Mustățea, Head of Procurement&Real Estate Metropolitan Life

#interviu #GNV2017

Corina VASILE Director de Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank România

#GNV2017

Federația VOLUM are plăcerea de a anunța finaliștii din cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, pentru al șaptelea an consecutiv

#GNV2017 #competiție

Până pe 17 octombrie, organizațiile și instituțiile care implică voluntari sunt invitate să nominalizeze oameni și inițiative care schimbă comunitatea prin voluntariat

#competiție #GNV2017

Până pe 16 octombrie, organizațiile și instituțiile care implică voluntari sunt invitate să nominalizeze

#competiție #GNV2017

Ghidul tău de nominalizare - vezi care sunt principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere când nominalizezi

#competiție #GNV2017

Astăzi, 20 septembrie, Federația VOLUM are plăcerea de a da startul nominalizărilor pentru cea de-a șaptea ediție a Galei Naționale a Voluntarilor, singurul eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară.