Cine/ce se poate nominaliza

Cine/ce se poate nominaliza

Cine/Ce se poate nominaliza

Cine/Ce se poate nominaliza

Nominalizările pot fi realizate doar de către:

·         Organizații neguvernamentale

·         Instituții publice

Pentru secțiunile Voluntarul anului din domeniul corporativ și Proiectul de voluntariat al anului din domeniul corporativ nominalizările vor veni din partea organizațiilor/instituțiilor care au organizat activitățile.

Ce se poate nominaliza?

Voluntari cu rezultate deosebite în activitatea organizației, instituției sau angajați ai companiilor care au făcut voluntariat în cadrul ONG-urilor sau instituțiilor publice.

Proiecte cu o componentă majoră de voluntariat cu rezultate deosebite implementate de organizații neguvernamentale, instituții sau implementate de companii prin angajații acestora.

Coordonatori de voluntari care gestionează și motivează echipe de voluntari din organizații neguvernamentale sau instituții publice.

Echipe de voluntari cu rezultate deosebite care au fost implicați în proiecte și programe de voluntariat.

Notă: Pentru că este o competiție anuală, pentru fiecare ediție se va lua în calcul perioada septembrie anul precedent – septembrie anul în curs. De exemplu: pentru ediția din anul 2017 se vor lua în considerare proiecte, voluntari, coordonatori și echipe de voluntari, cu activități desfășurate în perioada septembrie 2016- septembrie 2017.