Ghidul Nominalizărilor GNV2018

Ghidul Nominalizărilor GNV2018

Ghidul Nominalizărilor GNV2018

Pentru o mai usoară parcurgere a procesului de nominalizare am creat acest GHID care însoțește, pas cu pas, la înscrierea proiectelor, persoanelor și/sau a echipelor nominalizate:

1. Ajută și clarifică în multe aspecte un prim pas - parcugerea secțiunilor de Regulament și a Criteriilor de Evaluare înainte de completarea fișelor de înscriere. În homepage-ul GNV, www.galavoluntarilor.ro, descoperiți aceste articole în partea dreapta, cu toate detaliile informative. Le puteți accesa și de aici:
Regulament 
Criterii de evaluare 

2. Asigură-te că ai la îndemână 4 fotografii relevante pentru nominalizarea pe care vrei să o faci și 1 material video de maxim 1 min și 40 de secunde, de 30 de MB dimensiune maximă și calitate full HD (care nu e HDR!).
 
3. Pagina de Nominalizare se accesează din meniul principal al paginii GNV (când faci click pe cele trei linii orizontale din dreptul logo-ului Gala Voluntarilor) sau din acest link dedicat: 
Nominalizări


4. Formularele de nominalizare se completează online, asigură-te că ai o coneziune de internet stabilă înainte de a începe. Recomandăm să se facă înscrierea de pe un computer, este mai ușor de parcurs lista de câmpuri și de completat cu informațiile cerute.  


5. Fiecare câmp din formularul de nominalizare este numit cât se poate de clar și este însoțit de extra text explicativ referitor la modul de completare a câmpului (informații text, numerice, dimensiune, rânduri etc.)
    
6. Câmpul FOTO – aici este obligatoriu să urcați numărul de fotografii indicat în formular


7. Câmpul VIDEO este obligatoriu să fie completat cu un material video care să aibă următoarele detalii tehnice:
- video-ul durează 1 min și 40 de secunde
-  poate fi filmat cu telefonul mobil sau orice alt dispozitiv care filmează
poziționarea camerei de telefon sau a aparatului video este obligatoriu să fie pe format Landscape
- filmarea poate fi realizată one shot (un singur cadru) sau montaj foto-video, este alegerea absolută a fiecăruia
-  materialul video este încărcat în formular doar în format mp4
materialul video nu are mai mult de 30 de MB mărime finală (formularele nu suportă o limită mai mare de 30 de MB); în cazul în care aveți materiale video mai mari vă sugerăm să folosiți aplicații (online) care vă ajută să le aduceți la mărimea finală indicată
- calitatea materialului video trebuie setată la Full HD înainte de filmare
- câmpul VIDEO este obligatoriu de completat dacă vă doriți să finalizați nominalizarea
Ghid VIDEO 


Orice nominalizare este finalizată atunci când primiti la finalul înscrierii mesajul pop-up “Mulțumim! Înscrierea dumneavoastră a fost realizată!”


Pentru orice întrebare, detalii tehnice, problematici care pot apărea la înscrierea în competiția GNV vă stăm la dispoziție. Ne puteti contacta prin telefon, e-mail sau FB. 


Contact:

Andreea Tincea - andreea.tincea@federatiavolum.ro

0757507696