Înscrierile pentru #GNV2017 se prelungesc până pe 17 octombrie inclusiv

Înscrierile pentru #GNV2017 se prelungesc până pe 17 octombrie inclusiv

Înscrierile pentru #GNV2017 se prelungesc până pe 17 octombrie inclusiv

Update: Înscrierile în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2017, sunt deschise până pe 17 octombrie, ora 23:59. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijin!

Până pe 17 octombrie, organizațiile și instituțiile care implică voluntari sunt invitate să nominalizeze oameni și inițiative care schimbă comunitatea prin voluntariat, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor – ediția 2017. Organizată de Federația VOLUM, competiția oferă o binemeritată recunoaștere publică oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în societatea din care fac parte.

Nominalizările se pot face în cadrul celor patru categorii: voluntarul anului, proiectul de voluntariat al anului, coordonatorul de voluntariat al anului și echipa de voluntari a anului. De asemenea, pentru primele două categorii menționate se poate opta pentru unul dintre domeniile: social, sănătate, tineret, artă și cultură, sport și recreere, educație, activism și drepturile omului, protecția mediului și animalelor.

Înscrierea nominalizărilor se face exclusiv online folosind website-ul dedicat – www.galavoluntarilor.ro, până pe 17 octombrie, ora 23:59. Nominalizații trebuie să-și fi derulat activitatea pe durata anului 2017 sau să facă parte din proiecte aflate în derulare, cu condiția ca acestea să fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete. Pentru mai multe informații despre regulamentul competiției vă rugăm accesați acest link.